Ezüst fokozatú támogatóBronz fokozatú támogatóSzponzoráció

 

SZPONZORÁCIÓS AJÁNLAT
 

 

A SZERVEZŐ

Az mtd Tanácsadói Közösség-et működtető mtd Tanácsadó Kft. egy társadalmi célú üzleti vállalkozás. Tanácsadási, képzési tevékenységünkkel, kétévenkénti kutatásunkkal és az azt követő szakmai konferenciával támogatni kívánjuk a munkaerőpiacon hátránnyal élő, dolgozni kívánó személyekre nyitott, befogadó szervezeti kultúrák kialakulását, elterjedését. Hisszük és tapasztaljuk, hogy az üzleti célokkal harmonizáló, tudatosan felépített, stratégiailag megalapozott esélyegyenlőségi intézkedések nagyban hozzájárulnak a vállalatok pozitív társadalmi megítéléséhez, CSR tevékenységük sikeréhez.

Célunk, hogy a magyarországi intézmények és nagyvállalatok mellett, a kis- és közép-vállalkozások vezetői és HR szakemberei mind nagyobb körben élni tudjanak a munkahelyi diverzitás adta üzleti előnyökkel, ezért is törekszünk a piaci információk, szakmai ismeretek hatékony megosztására.

 

A KUTATÁS

Az mtd Tanácsadói Közösség immár negyedik alkalommal valósítja meg online benchmark kutatását, és a kutatási eredmények közzétételét és a párbeszéd elősegítését célul kitűző magas színvonalú országos szakmai konferenciáját (www.eselykonferencia.hu). Online kutatásunk keretében a demográfiai adatokból látható, hazánkban egyre hangsúlyosabbá váló, tudatosan menedzselt generációs sokszínűségre és az ebből származó üzleti előnyök kérdéskörére fókuszálunk. A szervezeti teljesítmények összehasonlítására, benchmarkolásra is alkalmas kutatás lehetőséget ad arra is, hogy a Sokszínűségi Index alapján rangsorolt Sokszínű és Multigenerációs Szervezet TOP10 díjjal ismerjük el a magyarországi vállalkozások, intézmények CSR és esélyegyenlőségi gyakorlatát a 2015. május 28-án megrendezésre kerülő IV. Esélykonferencia keretében.

 

 

A KONFERENCIA

A konferencia célja: szakmai munkánk eredményeképpen, 2015. május 28-án egy nagyszabású konferencia keretében kívánjuk a nyilvánosság elé tárni kutatási tapasztalatainkat, illetve a jó gyakorlatok bemutatásával, a vélemények, tapasztalatok „ütköztetésével” szemléletbeli változásokat szeretnénk generálni.

A konferencia felépítése: az egy napos rendezvény során innovatív előadások (pl. 5 perc hírnév) és interaktív, tapasztalatmegosztó kerekasztal beszélgetések (pl. workshopok, world cafe) váltják egymást. A szakmai konferencia a Sokszínű Szervezet TOP10 díjak átadásával zárul.

 

Témáink:

  • Munkahelyi esélyegyenlőség - Vállalati felelősségvállalás / A generációk együttműködését elősegítő vállalati gyakorlatok a IV. mtd Benchmark kutatásának tükrében
  • Nemzetközi kitekintés – külföldi jó gyakorlatok
  • A generációs sajátosságok, avagy életkor-tudatos HR politika kialakítása
  • Felkészülés a fiatal generációk vonzására, munkahelyi integrálására
  • Generációk közötti együttműködés és tudásátadás menedzselése
  • Hogyan lehet kiküszöbölni az életkori diszkriminációt?
  • Kormenedzsment: idősebb munkavállalók hatékony foglalkoztatása
  • A többgenerációs munkaerő és az életkori sokszínűség üzleti előnyei

  

Célcsoport: cégvezetők, HR/munkaügyi vezetők és szakemberek, esélyegyenlőséggel, szervezeti sokszínűséggel foglalkozó szakemberek, munkaerőkölcsönző, közvetítő, vezetőkiválasztó cégek munkatársai, marketing/PR/CSR szakemberek, jogászok, a közszféra és a civil szervezetek képviselői.

 

Előadók: vállalatvezetők, gyakorló HR szakemberek, civil szervezetek vezetői, akadémiai szakemberek, esélyegyenlőségi szakértők.

Tervezett létszám: 150-200 fő

Helyszín: belvárosi, jól megközelíthető konferencia központ Budapesten.

 

SOKSZÍNŰ SZERVEZET TOP 10

2011. óta, kutatási adatainkra támaszkodva díjazzuk a legjobb esélyegyenlőségi, sokszínűségi gyakorlatokat felmutató cégek törekvéseit. Ebből a célból létrehoztuk a „Sokszínű szervezet TOP 10” címet, amely díj elnyerése 2 évig egyedi logóhasználatra is feljogosítja a hazai szinten legkiemelkedőbb eredményeket elérő, követendő példaként bemutatott vállalatokat.

 

A TÁMOGATÓ

Rendezvényünk magas színvonalának, és a széles körű társadalmi párbeszédhez elengedhetetlen kedvezményes belépési lehetőségek biztosításához, olyan anyagi támogatókat hívunk segítségül, akik maguk is elkötelezettek a szervezeti sokszínűség vonatkozásában, s csatlakozásukkal ennek hangsúlyt is kívánnak adni az alábbi lehetőségek szerint.

 
KAPCSOLAT
Németh Judit
Mobil: +36 30 201-1199+36 30 201-1199

 

 Partnerek

    

                       

 

                     

  

                           

  

           
 


           

                 

 

Média támogatók